Aston Martin F1 -avtalen med Red Bull bekreftet

Aston Martin og Red Bull går sammen i Formula One med British Sports Automobile -merket som skal bli tittelsponsor for Red Bull F1 -laget fra neste sesong.
Utvidelsen av parets eksisterende forhold vil omfatte etablering av et Aston Martin ‘Advanced Performance Center’ på Red Bulls Milton Keynes HQ i Bucks, og skaper 110 nye arbeidsplasser. Partnerskapet vil føre til fremtidige samarbeid i tråd med Aston Martin Valkyrie Hypercar som så involvering fra Red Bulls anerkjente sjefsdesigner Adrian Newey. Tildelingen på 150 biler for Valkyrie har allerede utsolgt før den første har rullet av produksjonslinjen.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Hva er formel E?
Red Bull Team -rektor Christian Horner sa: “Vårt innovasjonspartnerskap med Aston Martin har vært et banebrytende prosjekt fra første dag. Etter å ha unnfanget og skapt den bemerkelsesverdig vellykkede Valkyrie sammen i 2016, utvidet vi forholdet i år og er nå glade for å styrke partnerskapet ytterligere. ”
7
Om vår adsclose denne annonsen

Sammen med de nye prestasjonsingeniørfasilitetene og den fremtredende Aston Martin -merket over Red Bulls F1 -biler i 2018, er det en mulighet for Aston Martin til potensielt å utvikle Red Bull Teams Power Unit fra 2021 -sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *