Aston Martin meldinger 230 millioner pund for aller første halvdel av 2020

Aston Martin har gitt ut sin økonomiske uttalelse for første halvdel av 2020, med det britiske superbilmerket som publiserte et tap på 230 millioner pund for perioden, rundt 67 prosent ned på juni i fjor.
Virksomheten kjennetegner først og fremst sin økonomiske nedgang til markedsvansker utløst av coronavirus -pandemien. Aston Martins salg var ned 41 prosent som et direkte resultat av pandemien så vel som lockdown, på grunn av den omfattende nedleggelsen av forhandlerene så vel som fabrikker.

New Aston Martin DBX Prototype Review

Som svar har Aston Martin organisert en serie kutt, og redusert driftskostnadene samt effektivisering av produksjonen, som burde dempe selskapets kostnader innen 2021 – og sparte anslagsvis £ 28 millioner.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Sakte salg innebærer et overskudd av eksisterende biler. Så Aston Martin vil jobbe for å redusere forhandleren med 869 enheter mellom nå så vel som 2021. Aksjereduksjonen representerer den tre måneders salget av salget som merket tapte under lockdown samt nedleggelse av forhandlere.
Andre steder har Aston sett begynnelsen på en helbredelse i sin kinesiske virksomhet, med salg som klatrer 11 prosent i løpet av juni 2019.
Etter besøket av Lawrence Stroll som den nye administrerende direktøren for Aston Martin, økte firmaet 688 millioner pund som del av et nytt rettighetsspørsmål. Flyttingen har tilbudt virksomheten med tilstrekkelig finansiering til å presse DBX SUV med i produksjon.
Stroll sa: “Det er klart det har vært en vanskelig periode med våre forhandlere så vel som fabrikker stengt på grunn av Covid-19. Vi har vært helt deltatt i å utføre den foreløpige tilbakestillingen i kjøpet for å oppnå vår ambisjon om å utvikle Aston Martin til et av de fantastiske verdensomspennende high-end kjøretøymerker.
“Den nye DBX er avgjørende for vår vellykkede fremtid, så vel som jeg er glad for at etter mye mer enn en måned med nedleggelse, er produksjonen på nytt og nå foreløpig levert. På samme måte avgjørende for vår fremtid er evnen til å markedsføre samt engasjere oss med våre kunder.
“Fra neste år vil vi ha den fantastiske fordelen med en ekstremt konkurransedyktig Aston Martin Branded Formula One -team som gir oss en betydelig verdensomspennende annonseringsplattform for å forbedre merket vårt, så vel som å engasjere oss med våre kunder så vel som partnere over hele verden.”

Sulten etter mye mer Aston Martin News? Nå sjekket ut alt det siste på DBX SUV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *