EKSKLUSIV: Jaguars luksuriøse gjenoppfinnelse for å starte fra £ 100K

Jaguar Land Rover -administrerende direktør Thierry Bolloré har lyst nytt lys over planene sine om å gjenoppfinne Jaguar som et luksuriøst bilmerke.
Bollorés ‘Reimagine’ -teknikk har allerede avslørt planer om å omplassere Jaguar og ta det alt-elektrisk med et helt nytt produktsortiment som ankommer fra 2025. Men i sitt første intervju fordi han tok ansvar for JLR i september i fjor, har Bolloré fortalt Car Express at den første utformingen Arbeidet for en ny familie av Jaguars er fullført, og at merkevaren skal konkurrere mot Bentley, med priser i regionen 100.000 pund.

Jaguar å gå allelektrisk fra 2025 med Tesla Model 3-rival mulig

Auto Express forstår at den nye Jaguar-familien sannsynligvis vil omfatte tre helt nye modeller, som forventes å være et par crossovers og en sportslig to-dørs bil.
Og Bolloré bekreftet at med utformingen av familien som er signert, er jobben med å finne en passende elektrisk bilplattform i gang.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Bolloré, sammen med JLR -sjef for kreativ offiser Gerry McGovern, har en klar visjon om hva luksus innebærer for den nye Jaguaren. “Vi sier moderne luksus,” forteller han oss.
“Så først er det pris. Luksus starter ikke langt fra £ 100.000. Og så er moderne luksus, for oss, noe som er utrolig reduktiv, som blir posisjonert på en måte som passer med Jaguar når det gjelder foredling, når det gjelder modernitet, når det gjelder ingeniørfag, når det gjelder teknologier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *