‘GM som overtar Honda ville være en katastrofe’

Den ledende virksomheten på den verdensomspennende motorsportstadiet i løpet av disse aller første dagene av Summertime 2021? Hvis jeg måtte velge en, ville det være Honda. Best nå er det ved uhøflig helse, og gleder deg over den typen suksess det ikke har smakt fordi Ayrton Senna vant den en rekke Formula One -titler, mens han på samme måte etablerte banebrytende showroom -biler og lastebiler som Honda NSX på fritiden. For en fyr.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Vind fremover tre tiår så vel som de store tidene har kommet tilbake. En Honda-drevet F1-biler og lastebil vant den legendariske Monaco Grand Prix; Max Verstappen, fyren som kjørte den, sitter på toppen av sjåføren i 2021 foran Lewis Hamilton; I tillegg til Red Bull Racing Honda -teamet er topp i konstruktørens bord.

F1 Road Cars: Performance Cars and Trucks fra 2021 Formula One -lagene som ble testet

Det blir ikke noen form for mye bedre enn det for teknisk talentfulle, altfor beskjedne, ofte gåtefulle Honda. Best nå burde det skrike fra hustakene om prestasjonene. Imidlertid ser jeg så vel som å høre ved siden av ingenting om at det er tilbake på toppen. Hvorfor ikke, i det minste minst, send ‘god tilstrekkelig til at Max kan kjøre på en søndag … så er det bra tilstrekkelig til at du kan kjøre på en mandags meldinger, så vel som bilder å presentere så vel som potensielle Honda -kunder?
Mens produktene bare ikke ser attraktive, mens de er i emnet, med unntak av Honda E. Firmaets stilretning trenger å fikse, i tillegg til hvem som er mye bedre å gjøre det enn Julian Thomson, som nå er tilgjengelig, har stopp som stildirektør i Jaguar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *