Hennessey Upgrade tar Jeep Grand Cherokee Trackhawk til 1.012bhp

Etter å ha drevet en nær produksjonsprototype av Jeeps flaggskip Grand Cherokee Trackhawk, kan vi ærlig si at vi ikke trodde at denne bilen trengte mye mer kraft. Med praktisk talt 700 hk og en toppfart på 180 mph, er den konvensjonelle Trackhawk en av de raskeste SUV -ene på markedet, men nå, med innsetting av Hennesseys Hellcat Supercharged 6.2L V8 Hemi -motor, kan det bare ha tatt topplasseringen.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Denne nye HPE1000 -versjonen har en hel rekke oppgraderinger, mange særlig det nye Supercharger -systemet som produserer 14psi av økning for å ta Trackhawk fra 697bhp og 875Nm dreiemoment til 1 012 hk og 1 314nm. Andre tilsetninger inkluderer overskrifter i rustfritt stål, en bypass-ventil med høy strømning og oppgraderte høystrømsinjektorer og luftinduksjonssystem.
• Raskeste SUV -er i verden
Når det gjelder tall, er Hennessey Trackhawk imponerende. 0-60 mph-tiden kommer inn på 2,8 sekunder og en kvart mil er alt gjort på 10,5 sekunder-da treffer luksuriøse SUVen 133 mph.
Den konvensjonelle Trackhawk koster rundt 60 000 pund. Detaljer om prisen på Hennessy -versjonen er ennå ikke utgitt, men med lignende oppgraderingspakker montert på andre biler som koster rundt £ 45.000, er det sannsynlig at denne varianten kan koste nord for 100 000 pund. Det er en mindre HPE850 -oppgraderingspakke for de som ikke helt vil gå til det ekstreme.
Hennessey Trackhawk får skreddersydde Brembo-bremser som standard, sammen med tydelige titanfinansierte 20-tommers hjul og Pirelli-dekk. Hennessey utvendige tillegg inkluderer et Hennessey -merke på baksiden og HPE1000 drevet av Hennessey Badges på siden. I interiøret får kundene Hennessey HPE1000 serienummerert plakett signert av John Hennessey selv, samt ‘drevet av Hennessey’ premiumgulvmatter.
Jeep Grand Cherokee Trackhawk er ikke det eneste Hennessey har jobbet med. Ta en titt på Venom F5, som USA Tuner hevder å være i stand til 300 mph …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *