Honda Civic Type R Pickup Truck Concept avslørt

Dette, ifølge Honda, er den raskeste pickupen på veien. Civic Type R Pickup Truck -konseptet har blitt avslørt for å markere ett år med tanke på at den varme luken ble lansert.
Honda er raskt ute med å påpeke at det ikke er planer om å sette pickupen i produksjon. Konseptet, Codename Project P, ble opprettet av et team av ingeniører ved Hondas britiske produksjonsanlegg i Swindon.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Honda Civic Type R GT Long-Term Review
Konseptet er basert på en forproduksjonsversjon av Type R og konstruert til en pickup mens du beholder bilens berømte bakvinge. Det er imidlertid bevegelig, og gir direkte tilgang inn i lastbukta, noe som kan passe et par gressklippere.
Det er ikke gjort endringer i chassiset eller drivlinjen, slik at pickup-pick-up stikker til standard Type Rs 2,0-liters firesylindrede turbo, som utvikler 316 hk og 400nm dreiemoment. Honda sier at det vil dekke 0-62 mph på mindre enn seks sekunder og treffe 165 mph flat ut.
Det japanske firmaet vurderer også å ta konseptet til Nurburgring for å prøve å sette en fanget rekord for den raskeste forhjulsdrifts pickupen.
Sjekk ut de beste pick-up-lastebilene på markedet i 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *