“Honda har ikke en klassetopper – kan det nye området endre det?”

Av alle bilprodusentene på denne ukens Motor Show, er det en som kommer til å være uvanlig opptatt – Honda.
Etter det som virker som mange år med inaktivitet, går den japanske gigantiske (og den britiske produsenten) på It Hammer og Tongs med to helt nye modeller som er forhåndsvis på Paris av HR-V og Jazz, ansiktsløftninger for Civic og CR-V-områdene, og den etterlengtede nye Honda Civic Type R.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

De fleste av de tingene dukker opp neste år, akkurat som merkevaren kommer tilbake til Formula One -løpsspor med McLaren. Og det er også saken om den nye NSX som er i horisonten.
Det har vært en hard 2014 så langt for Honda-500 jobber har gått på Swindon-anlegget (som kjører omtrent halvparten av kapasiteten), mens selskapet er et av bare noen få merker som legger ut et fall i salget fra året før i år i Det som fremdeles er et blomstrende nytt bilmarked.
Til tross for mangelen på nye modeller for dem å selge, fortsetter Hondas forhandlere å imponere. Andreplassen i vår bilistkraftforhandlerundersøkelse er et ekstraordinært resultat, men utfordringen vil alltid være å opprettholde den konvensjonelle tjenesten som så imponerer eiere når ting begynner å bli travlere.
Når det gjelder produktet, har ikke Honda hatt en klassetopper på en stund, så kan vi holde ut mye håp om den nye avlingen av biler? Det har alltid vært et selskap med ingeniørfag i hjertet – fantastiske nyheter for den nye Type R, som har spesifikasjonene for å få oss til å salive før vi til og med har kjørt den.
At ingeniørekspertise også indikerer sterk Eco-legitimasjon, men det er områder der Honda har falt bak tidene-særlig teknologi i bilen og interiørkvalitet. Opp spillet der og ting vil bli veldig spennende. Jeg håper det blir det ideelt – det vil være veldig bra å ha Honda tilbake på sangen (og vinne i Formel 1) i 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *