“Jeg er gledelig over fremveksten av et nytt marked som organiserer innkjøringsarrangementer”

som mangler penger, oppgavesikkerhet samt selvtillit til å kjøpe en ny bil og lastebil på denne fortsatt trikkende tiden? Du er ikke alene; De aller fleste bilistene må nøye seg med de gamle kjøretøyene.
Pågående begrensninger i nedleggelse betyr at feriegjester, restaurantgjengere og drikkere ikke kan gå til sine favorittferie-hjemsøk, spisesteder og puber. Imidlertid er i det minste sjåfører fremdeles i stand til å ta til veiene. I denne forstand er vi de heldige.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Dessuten er ettermarkedsselskaper, produkter, workshops så vel som andre utsalgssteder nå utarbeidet, samt i stand til å hjelpe til fikk.

Covid-19: Hva det betyr for bilister så vel som biler og lastebilindustri

Og når vi går ut i sommeren 2020, er jeg fascinert og gledelig over fremveksten av et helt nytt marked-et som organiserer innkjøringsarrangementer der biler og lastebilpersoner blir underholdt uten å gå ut av kjøretøyene. Jeg mener hva som helst fra online musikk så vel som andre feiringer med opptakspriser, til mer moderate hendelser der få tilgang til kommer til null utgifter for deltakere, sittende eller smelte komfortabelt i de liggende setene til husholdningskjøretøyene. Hva er det ikke å like? Spesielt hvis opplevelsene kan bli borte med en piknik i bilen, pluss et glass eller to av noe for ikke-driverne.
Det troende er at selv om pandemien fortsetter å begrense oss, har den varmeste, snilleste værforholdet dukket opp-så vel som det er mange trygge, rene, lovlige, sosialt distanserte, ikke-kjørende ting som biler og lastebileiere så vel som Deres nærmeste husholdningsmedlemmer kan gjøre inne i sine sikkert parkerte kjøretøy i løpet av disse fantastiske sommerdagene så vel som kvelder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *