“Kan du snart kjøre en Dyson i stedet for en Dacia?”

Lange, lojale, varige forhold mellom motorprodusenter og bilkjøpere forsvinner raskt. Og lojalitetsnivået vil sannsynligvis redusere ytterligere når relativt enkle (og enkle å bygge) 100 prosent elbiler blir normen.
Vi har sett at allelektrisk teknologi føder nye Marques som Tesla og Polestar. Men utallige andre-i bestemte firmaer som for tiden er på kanten i stedet for i sentrum for bilproduksjon-tenker enten på eller forpliktet til å bli fullverdige produsenter av fullelektriske biler.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste elbiler til salgs
Så kan det være at din bensin- eller dieseldrevne BMW til slutt blir bedre av en mer ønskelig og rimelig bosch-laget og merket EV? Kan du snart kjøre en Dyson i stedet for en Dacia, og komme til det, en Hoover i stedet for en Honda?
Hvem er oppe for en stilig Samsung over en tullete smartbil (meg!), Et eple ikke en Audi (ikke meg), en intel i stedet for en infiniti (egentlig ikke sikker)? Begynnende selskaper som Delphi, Continental, Autoneum, Denso og Visteon har produktene sine i, på eller under de fleste kjøretøyer som er bygget i dag. Så kan noen eller alle disse enorme og høyt respekterte firmaene ta det neste logiske skrittet ved å transformere seg fra bilkomponentprodusenter til elbilbyggere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *