Kostnadene for skatteskiver kan tvinge kjøretøy fra veien

En forskningsstudie av bildata Professional Cap har utsatt for at utgiftene til å skattlegge noen syv år gamle kjøretøy nå er rundt en tredjedel av deres samlede verdi.
CAP uttalte at den mener at problemet stammet fra modifikasjoner til Automobile Exercise Task Task (DED) -bånd, som ble introdusert i 2006 for å straffe høyere CO2 -kjøretøy.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Dette indikerer at kjøretøyer registrert med tanke på at 23. mars 2006, med utslipp mellom 226 samt 255 g/km nå, utgjør £ 475 til skatt.
En 2006 Renault Laguna 3.0 initiale bil med 237 g/km koster nå £ 475 å skatt av verdien.
I følge CAP er risikoen at slike kjøretøyer raskt ville endte opp med å være verdiløse, til tross for å skape ganske lave utslipp, siden eldre, mindre kostnadseffektive biler har en tendens til å bli drevet mindre.
Cap har bedt regjeringen om å senke Ved -priser for kjøretøy den høsten inn i parentesene L samt M etter en spesifikk alder i kjøp for å stoppe en ødeleggelse av biler som gjør ganske litt skade på miljøet.
En talsperson for CAP uttalte at skroting av brukbare kjøretøy til fordel for en skatteskive “gjør en hån” av miljøskatter, siden eiere allerede har en tendens til å begrense kjørelengden siden kjøretøyene er ganske uøkonomiske.
Han sa: “Vi er nå i den vanvittige omstendigheten der helt store kjøretøy har endt opp med å være uøkonomiske å eie siden utgiftene til å beskatte dem snart kan teknikk halvparten av bilens verdi.
“Dette indikerer mye mer, så vel som mye flere kjøretøyer vil endte opp med å være usynlige, så vel som vil måtte skrotes lenge før slutten av deres gunstige liv.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *