Lotus utnevner ny administrerende direktør

Lotus Parent Business Proton har avslørt besøket av en ny administrerende direktør-den Luxembourg-fødte Jean-Marc Gales.
Gales, utdannet fra Londons Imperial College, har tidligere jobbet i en rekke senior bilposisjoner, inkludert administrerende direktør i European Association of Automotive Leverandører, samt fungerte som lobbyist i Europaparlamentet, og hjelper til med å definere markedsundersøkelsesstudien og studien og Innovasjonsstrategi så vel som veikart for 2025.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Lotus Elise Review
Han var også president i Peugeot/Citroen Automobiles mellom 2009 samt 2010, da virksomheten ga rekordsalg i tillegg til å introdusere DS-merket på nytt.
Selv om det aldri er stort å dempe ambisjonen, er det rettferdig å oppgi at Lotus ‘formuer tok et stort bank vil gi et mer jevn preg ved roret.
Det gikk rykter i 2012 om at virksomheten kan bli satt i administrasjon, og overholdt en plan for å innføre fem nye kjøretøyer på like mange år – hvorav ingen ennå har sett dagens lys.
Ingen spørsmål en av de aller første oppgavene for Gales vil være å øke salget ved divisjonen for kjøretøy. Virksomheten har aldri blitt forstått for enorme salgsvolum, men har sett salget gli fra 964 kjøretøyer i 2003 til en svak 256 i fjor. Det vil være en tøff oppgave; Lotus har ikke vendt en inntekt siden Proton fikk den tilbake i 1996.
I takt med disse vanskene vil Mr Gales være ansvarlige for å ta vare på formuen til det ekstremt respekterte datterselskapet, Lotus Engineering, hvis konsulentvirksomhet inkluderer engineering samt avansementsjobber for en rekke produsenter, i tillegg til Lotus Motorsport -divisjonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *