Mercedes GLC F-celle dukker opp med 272-mils variasjon

Mercedes har utsatt GLC F-cellen, en hydrogen drivstoffcelleversjon av BMW X3 samt Audi Q5-rival som allerede er bekreftet for produksjon, på den 2017 Frankfurt Motor Show.
Den nye elektriske SUV -en har et par 4,4 kg hydrogentanker under gulvet, hver innkapslet i karbonfiber i tillegg til å løpe med et trykk på 700 bar. Omforming tar omtrent nøyaktig det samme som en konvensjonelt drevet bil – omtrent tre minutter – så vel som når den er full, har GLC F -cellen en rekke så mye som 437 km, avhengig av hvilken modus bilen bruker.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Alt det siste fra Frankfurt Motor Show 2017
Den nominelle utgangen til bilens brenselcelle er 147kW, med 350 nm dreiemoment tilgjengelig. Det er tilstrekkelig til å ta GLC til en digitalt begrenset toppfart på 160 km/t.
20

I tillegg til å bruke hydrogenbrensel, kan GLC F-cellen lades fra en stikkontakt. Dette fyller på litium-ion-batterier som deretter kan hjelpe det generelle systemet eller kjøre biler og lastebil i renelektrisk modus i korte avstander (rundt 49 km).
Den nyeste F-cellen kan kjøre i fire modus. Hybrid gjør det mulig for bilene og lastebilen å trekke energi fra både brenselcellen og litium-ion-batteriet, mens F-celle bevarer batteriburet ved å bruke bare brenselcellen. Batteri tvinger GLC til å kjøre ved å bruke strøm fra bare litium-ion-cellene, mens avgiften går enda mer enn F-celle ved aktivt å lade batteriet mens bilene og lastebilen kjører med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *