New Jaguar XE 300 Sport sett i metallet for aller første gang

Spesialutgaven Jaguar XE 300 Sport har blitt sett i Storbritannia i kjødet for aller første gang, noe Silverstone.
Den begrensede Run 300 Sport – som ble avslørt forrige måned sammen med XF 300 Sport – markerer ankomsten av 2019 designår oppdateringer for både XE og XF -områdene.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste utøvende kjøretøy 2018
I tillegg til de nye spesialutgavene, har Jaguar montert hver XE så vel som XF med det større 10-tommers Touch Pro-infotainment-systemet, i tillegg til ytterligere Chrome Switchgear, Plusher-tepper samt et nytt auto-dimming bakspeil.
41

XE 300-idretten bruker den eksisterende 296bhp 2,0-liters firesylindrede turbo-motoren, som er i stand til 0-62 mph på 5,5 sekunder så vel som 155 mph flat ut. De som tenker på den større XF 300 -sporten, får et alternativ av nøyaktig samme turbo -bensin, i tillegg til Torquier 296bhp V6 Diesel. XF 300 Sport tilbys også i Sportbrake Estate Forme.
Alle versjoner får mørke satenggrå detaljering, 300 sportsmerker samt spesielle legeringshjul. XF er tilgjengelig i et alternativ av tre farger: Yulong White, Indus Silver samt Santorini Black, mens XE også brukes i Caldera Red.
På innsiden vil du oppdage spesielle gule sømmer på rattet, seter samt armlener, i tillegg til søyler av topp kvalitet, matter så vel som nakkestøtter. I likhet med den nå nedlagte F-Type 400 Sport, vil begge spesialutgavene bare bli tilbudt for et enkelt designår.
41

Jaguar XE 300 Sport vil koste fra £ 45.640 på veien, mens XF 300 -sporten starter fra £ 47.215.
Jaguar har på samme måte bekreftet sin intensjon om å eliminere den rekkevidde-toppen 375bhp 3.0-liters V6 bensinmotor fra britiske kostnadslister. På grunn av strengere krav til WLTP -utslipp samt lave salgsvolumer, gir det ikke lenger monetær mening, så vel som har blitt trukket fra produksjonen.
Løpet du av Jaguar XE så vel som XF spesialutgaver, eller setter kostnadspremien deg av? La oss forstå nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *