New Land Rover Discovery Vision Concept: Detaljer samt bilder

Tjuefem år etter introduksjonen av den ikoniske Land Rover Discovery, forhåndsvisning av Land Rover’s Discovery Vision Idea Forhåndsvisning av en husholdning på ikke en, men tre nye Discovery -design å dukke opp over de neste årene.
Ideen ble avslørt på denne ukens motorshow i New York, og har noen av de mest avanserte innovasjonene vi noen gang har sett på en bil, fra gest klar til å vise glass som skjermer info for alle syv okkupanter. Den er pakket inn i en slående ny kropp som introduserer stilfunksjoner som vil vises på alle tre kommende oppdagelsesmodeller.
LR Discovery Vision Concept: Forhåndsvisning av tre-modell Discovery Range
Først får vi se en erstatning for Land Rover Freelander, som ryktes å være merket Discovery Sport, som vil bli tilbudt med fem eller syv seter. Så kommer en ny oppdagelse i full størrelse (som innsidere stat vil være lik stil så vel som proporsjoner med synskonseptet). Til slutt, foreløpig, forventes det tredje oppdagelsesdesignet å være en avlegger av en av disse bilene, mest sannsynlig å være mindre enn den nåværende frilander så vel som Variety Rover Evoque.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Auto Reveal droppet inn på Land Rover’s HQ for å få innsiden av sporet på den nye Discovery -husholdningen fra Land Rover Style Director samt sjef innovativ politimann Gerry McGovern.
“Denne bilen og lastebilen omslutter vår visjon for en Discovery -familie,” uttalte McGovern. I stedet for å lage en biler og lastebil som passer alle, ønsket vi å gjøre en husholdning som kan utvide rekkevidden vår, slik Evoque gjorde med Variety Rover. Vi kommer til et større marked ved å ta essensen av oppdagelsen i tillegg til å gi det i forskjellige skalaer. ”
McGovern fortalte at SUV-markedet vil være “20-odd millioner biler og lastebiler i året” innen 2020, med den største sektoren som fritidssuvs. Det passer godt inn i Land Rovers tre-søyle-strategi, med Variety Rover som representerer luksus, oppdagelses fritid og forsvarer dual-purpose.
• Sjekket ut all vår New York Motor Show 2014 -dekning
Visjonsidéen blir forklart av McGovern som “oppdagelsesstørrelse-ish”, men den ser mer kompakt ut. Det er et fjerning av nikk mot aerodynamikk for forbedret MPG: “Den nåværende bilens ekstremt rettlinjede – type er i samsvar med trening. Vi har flyttet den til å bli mer premium, mindre utilitaristisk. ”
Han fortsatte: ”Vi ønsker å gi hele sorten høyere appell, så vel som dette stilspråket går mye lenger i forskjeller enn, for eksempel, mellom Variety Rover så vel som Variety Rover Sport. Det vil være en fjerning av forskjell mellom de tre søylene, men oppdagelsen vil være bedre for Variety Rover (i premiumness så vel som finish) enn oppdagelsen vil være for forsvareren. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *