NY 2022 Lexus RZ 450E Electric SUV ertet igjen

Lexus er i ferd med å lansere det første elektriske kjøretøyet, RZ 450E. Firmaet har gitt ut mange flere bilder av SUV -en foran sin planlagte debut om våren, når det vil bli en frisk rival for slike som Tesla -modellen Y og Skoda Enyaq.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Det vil være basert på den samme E-TNGA-plattformen som Toyota BZ4X og Subaru Solterra. Men mens Lexus RZ ser ut i størrelse og form som søsknene, er det noen forskjeller på utvendig design når du følger nærmere oppmerksomhet.

Lexus UX300E: Langsiktig testgjennomgang

Fronten er for eksempel mye jevnere enn BZ4X -ene, mens baksiden får en litt mer aggressiv diffusor og et par vinger på bakluken. Det er også en ekstra Ducktail -spoiler montert på bakkanten av den bakluken, mens den tunge plastkledningen rundt Toyotas hjulbuer og støtfangere er blitt tonet ned for å gi et renere, mye mer premium utseende.
7

Til tross for den ferske gruppen med bilder, har vi fremdeles ikke sett inne i Lexus RZs hytte ordentlig. Selskapet ga ut en kort teaser -video som viste selskapets president, Koji Sato, og ble kjørt rundt et testspor i en prototype RZ av Akio Toyoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *