NY 2024 BMW M5 Spied Testing med Hybrid Power

Våre fagfaglige fotografer har tatt nye bilder av den kommende erstatningen for BMW M5 – i tillegg til at bildene gir et tydeligere antydning til hva det tyske merket har i vente for sin Mange kraftige 5 -serier til dags dato.
Vi forventer at BMWs neste generasjon M5 vil bli drevet av nøyaktig den samme V8 Double Electric Motor Plug-in hybrid drivlinje som er bestemt for XM SUV. Selve salongen vil debutere i 2024, et år etter den grunnleggende åttende generasjons 5-serien treffer showroomene.

Ny BMW M440I Convertible 2021 Review

For XM SUV ryktes PHEV -systemet å skape 737bhp – men det er mulig at BMWs ingeniører kan presse det enda mer for M5, ga sin populære plassering i selskapets “M” kjøretøyområde. En produksjon på 750 hk samt 1 000 nm dreiemoment er sannsynlig.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Denne tidlige M5 -prototypen er fremdeles dekket av tung kamuflasje, men vi kan fremdeles se noen essensielle forskjeller mellom dette så vel som den nåværende modellens styling. For å starte, vil det ha noe større nyregriller-selv om BMW har sluttet å ta i bruk det enorme gitteret i neseborstilen til den siste M3 så vel som M4.
12

Slimline-frontlyktene etterligner også stilen til de som er sett på den ansiktsløftede X5-SUV-en, da BMW samler stilspråket til neste generasjon så vel som oppdaterte designområder. Bilens overflater virker også jevnere, sannsynligvis i rente for aerodynamikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *