Ny Audi A4 2014 utgivelsesdato samt rykter

Den nye Audi A4 2014, som vi tidligere har trodd om det, vil i sannhet gå i salg tidlig i 2015, med en eksponering på et tidspunkt senere i år.
• Vi har kjørt den nye Audi A4 – sjekket ut evalueringen her
Våre spesielle bilder i galleriet over viser den kostbare så vel som kraftige Audi S4 -modellen, men forventer å se den sterke nye stilen for hvert design i det nye A4 -serien. Denne nye, oppdaterte Audi A4 vil se salongen så vel som avant eiendom få en overhaling, men på samme måte A5-kupéen, Cabriolet så vel som fem-dørs sportsback.
Audi A4 2014 Kostnad så vel som utgivelsesdato
Den neste Audi A4 vil sannsynligvis bli utsatt på Paris Motor Show 2014, foran en introduksjon i begynnelsen av 2015. Når det gjelder prisen, vil den nye Audi A4 mest sannsynlig utgifter rundt nøyaktig samme som den nåværende modellen, som starter Fra £ 23.960, selv om det kan være et lite løft på grunn av de nye enhetene som er inkludert.
Nye Audi A4 -spesifikasjoner så vel som teknologi
Hovedfokuset til den nye Audi A4 vil være på letthet og effektivitet, med den nye designen som er mye mer kostnadseffektiv enn den nåværende A4, men på samme måte en mye bedre førerbil. Med BMW 3 -serien som leder markedet for drive glede, er denne nye designen Audis mulighet til å ta den kronen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *