Ny inngangsnivå Audi A7 Sportback 45 TDI-motor ankommer

Audi A7 Sportback har nettopp blitt litt mye mer oppnåelig takket være introduksjonen av en ny dieselmotor på inngangsnivå.
Ved å bruke Audis nylige – og fremdeles tilsynelatende vilkårlige – navngivingsstrategi, vil den nye modellen bli referert til som 45 TDI, og sitter under de eksisterende 50 TDI -diesel- og 55 TFSI -bensinvariantene.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I hovedsak har den nye modellen den samme 3,0-liters V6 som ble brukt av 50 TDI, men i en lavere tilstand av melodi. Ved 228 hk gjør det 52bhp mindre enn 50, men 13 hk mye mer enn den tilsvarende modellen i den gamle A7 Sportback. Maksimal dreiemoment ligger på 500Nm, spredt mye over 1 750 rpm til 3 250 rpmområde. Drevet gjennom en åtte trinns automatisk og Quattro firehjulsdrift, dekker 45-målet 0-62 mph på 6,5 sekunder og kan fortsette til en topphastighet på 155 mph.
I likhet med resten av A7-serien får 45 TDI et elektrisk system på 48 volt som gir mulighet for en mild hybrid drivlinje. Dette systemet lar motoren slå seg av i hastigheter mellom 34 mph og 99 mph når du kaster, og kan lade bilens litiumionbatteri gjennom regenerativ bremsing. Når det gjelder et fullstendig stopp, kan motoren koble seg fra 13 km / t for å spare ekstra drivstoff, mens et frontvendt videokamera oppdager når trafikken fremover beveger seg bort, og starter motoren på nytt i forberedelsene.
Resultatene fra disse drivstoffbesparende trinnene innebærer at til tross for ytelsen, oppnår A7 Sportback 45 TDI 50,4mpg i offisielle tester, mens CO2-utslipp er en hjulavhengig 147 g/km.
Prisene starter på £ 52.240 i sports trim og stiger til £ 55.140 for S -linjen. Konvensjonelt utstyr inkluderer et sett med 19-tommers legeringshjul, et to-berøringsskjerm-infotainment-system, Audis virtuelle cockpit digitale instrumentskjerm, LED-lys foran og bak og et bakre visningskamera. S linjemodeller skaffer seg 20-tommers legeringer, fastere fjæring og matriks-LED-lys som spiller fancy animasjoner når bilen er låst og låst opp.
Les vår omfattende Audi A7 Sportback Review Best her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *