Ny Mercedes-Amg C 63 gjør Paris-debut

Dette er den nye Mercedes C63 AMG, selv om en mindre navnemodifisering indikerer at den nå kalles Mercedes-AMG C 63. Bilen, som har blitt debutert i Paris foran Motorshowet, forblir Mercedes ‘prestasjonskjøretøyrival for BMW M3 samt M4 -tvillinger.
Det nye merket er i samsvar med fra Mercedes-AMG GT-sportsbilen, så vel som det bare forekommer at designene deler nøyaktig samme motor. Det er et 4,0-liters V8 Twin-Turbo-system som oppretter 469bhp i Basic C 63, men den nylig introduserte S-designoppgraderingen gir deg 503bhp.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Resultatfigurene er like brutale som du forventer: 0-62 mph tar 4,1 sekunder i basisbilen så vel som 4,0 sekunder i S. Velge en eiendomsversjon (bildet i Gallery, over)-på samme måte tilbudt i Basic eller S Trim – Legger til en tidel til et sekund til tiden. Den utgående C63 AMG-salongen tok 4,5 sekunder å gjøre 0-62 mph.
Mercedes-AMG C 63 har et skreddersydd styringsoppsett, pluss fronten så vel som bakspor er bredere enn på den grunnleggende C-klassen. Nye fjærer så vel som dempere, større bremser så vel som stivere anti-rollstenger har alle blitt montert også.
Kjøpere kan velge å oppgradere i tillegg med keramiske bremser, et fastere oppstartoppsett opprettet for sporarbeid samt et AMG-eksosanlegg for å forbedre støyen fra Twin-Turbo V8. Imidlertid, hvis AMG GT er noe å gå etter, må den grunnleggende versjonen støy spesiell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *