Nye Skoda Karoq SE Innovation Mosts Company Individuals

Skoda har utsatt Skoda Karoq SE Innovation utviklet spesielt for flåter. Det nye trimnivået inkluderer både bensin og valg av dieselmotorer samt kostnader som begynner under £ 21.000.
Karoq SE-innovasjonen kommer som grunnleggende med foran så vel som parkeringssensorer bak, adaptiv cruisekontroll, et panoramisk soltak samt et ettårig medlemskap til ‘Infotainment Online’. Den sistnevnte er en tjeneste som tilbyr sjåfør med online netttrafikkrapporter samt kalenderoppdateringer – nyttig for de som jobber med fargen.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Firmaets kjøretøyskatteguide: Uansett hva du krever å vite
Motorsorten består av to bensinmotorer-en 1,0-liters 113 hk tresylindret, så vel som en 1,5-liters 148 hk firesylindret-sammen med to dieselmotorer-en 1,6-liters 113 hk firesylindret så vel som en 2,0-liters 148 hk firesylinder. All forsikring hevder en typisk på over 50 mpg, men 1,6-liters diesel tilbyr det aller beste økonomiske klimaet med MPG-tall som når inn på 60-tallet på den integrerte syklusen.
Videre kan de sjåførene som velger å la kjøretøyet passe på girvalg, ha en syv-trinns DSG-overføringsspesifikasjon med alle typer av de fire motorene. Imidlertid, hvis du er i krav til firehjulsdrift, er 2,0-liters diesel det eneste alternativet.
Prisene begynner på i underkant av £ 21.000 for 1,0-liters bensin med en håndbokgir, før du stiger all metoden til £ 26.805 for toppen av linjen 2,0-liters diesel 4×4 med en DSG-girkasse.
• Skoda Karoq Review
SE -teknologien inkluderer også noen få nyttige pyntegjenstander som Skoda ender opp med å bli forstått for, for eksempel en paraply under reisesetet samt isskraper i drivstoffhetten, som begge er enkle, men likevel nyttige tillegg for bilistene.
Som med alle Skoda SE Innovation -biler, tilbys Karoq å kjøpe som personlig kjøper, men uten noe grunnleggende finansalternativ. Endelig inkluderer Karoq SE-innovasjonen P11D-verdier som starter på £ 20.660, samt en fordel-i-type del så lav som 22.
Ser du på å kjøpe en forretningsbil? Ta en sjekket ut av våre fineste forretningskjøretøyer i salg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *