Renault Air4 Flying Drone tar med seg himmelen

Renault har gått sammen med det miami-baserte stilfirmaet Thearsenale for å produsere en elektrisk drevet flygende drone kalt Air4.
Konseptet bak Air4 -ideen er å vise frem nøyaktig hvordan et merkeikon kan bli reimaginert på 50 til 60 år, så vel som mens det ikke er bekreftet, kan det gi hint på den kommende roadgoing Renault 4, som er på grunn av å bli relansert som en liten , rimelig elektrisk design om noen år.

Nye Renault 5 elbiler og lastebil bekreftet for produksjon i 2024

“Air4 er et tegn på selvtillit så vel som frihet, født av erkjennelsen av at netttrafikk er sammensatt, liver sliping til å stoppe, så vel som verden over oss er uhindret,” hevder Renault. “Air4 erklærer at luft som fremtidens nye vei. ”
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Kroppen, som har lignende linjer som den originale bilen fra 1961, er laget helt av karbonfiber. Renault uttaler “timer med beregninger så vel som tester” var nødvendig for å sørge for at kroppens stivhet var tilstrekkelig til å håndtere skyvekraften så vel som løft produsert av dronen.
8

Tobladede propellorer fungerer i hvert hjørne av bilen, omtrent som en vanlig luftbåren drone, så vel som det ikke er noen hjul. Det drives av 22 000 amp-timers litium-polymerbatterier som setter ut 90 000 mAh totalt, selv om ingen spenning er sitert. Total skyvekraft er 95 kg per propellor.
Bilens chassis sitter midt i dronens propellrammer. Bilisten kan få tilgang til biler og lastebil ved å løfte opp bilens skall, som er hengslet foran. Interiøret blir referert til som “utilitaristisk”, men er ennå ikke avslørt.
Renault erklærer at Air4 -ideen har en horisontal toppfart på 58 mph, er i stand til å fly i en høyde av så mye som 700 meter, samt har evnen til å vippe så mye som 70 grader i flukt. Det kan ta av med så mye som 31 mph, men er for øyeblikket begrenset til 9 km / t av sikkerhetsmessige årsaker. Det kan lande på i underkant av 7 mph.
Air4 er designet, konstruert så vel som utviklet i Frankrike, og vil gå på skjermen frem til slutten av året på Atelier Renault Museum i Paris. I 2022 vil det bli vist i Miami, New York samt Macau.
Renault 4 er tenkt på å være en av de originale “People’s Cars”, med åtte millioner som tilbys i mye mer enn 100 land over en periode på 30 år. Det siste eksemplet med biler og lastebil ble opprettet i slutten av 1992.

Klikk her for vår runde av de aller beste flygende bilene og lastebilkonseptene ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *