Saab -produksjonen stoppet da Saab -sagaen igjen

har tatt en mer fascinerende tur med foreldre Business National Electric Car Sverige (NEVS) som kreves for å stoppe produksjonen samt kutte arbeidsstyrken.
“Kortsiktige pengeproblem” er åpenbart et resultat av at den kinesiske aksjonæren Qingbo Investment Co. ikke tilfredsstiller sitt “kontraktsansvar for å finansiere driften.”
Selv om Nevs ‘primære eier, National Contemporary Energy Holdings Ltd., betyr å hente den monetære slakken som selskapets eneste støttespiller, har mangel på lett tilbudt midler utløst Saab 9-3-produksjon til midlertidig å opphøre.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Uttalelsen kommer i underkant av seks måneder fordi nye design begynte å rulle av samlingslinjer ved Saabs Trollhattan -anlegg i Sverige, i tillegg til at det foreløpig ikke er ord om når arbeidet vil gjenoppta. Det er også usikkert om merkets eksisterende produksjon på seks kjøretøy hver dag vil bli forbedret.
Det er ikke aller første gang det har vært tvil om den svenske produsentens fremtid, og har også stoppet produksjonen tre år tilbake i april 2011, før han innleverte konkurs i desember av nøyaktig samme år.
I et sitat for å øke aksjen i kjølvannet av dette nyeste tilbakeslaget, har NEVS avslørt planer for en “omfattende investering” i Phoenix -designet “som vil være basen for fremtidige kjøretøymodeller.”
Den nye plattformens fremgang vil åpenbart ta plassering “i samarbeid med andre verdensomspennende OEM-er”-med en signert like mye som å utvikle rammen, så vel som en til i forhandlinger om deleierskap.
NEVS er håpefulle disse nye partnerskapene vil tilby den “økonomiske så vel som teknisk støtte” som kreves for å relansere Saab som et premiummerke over hele verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *