Tesla lanserer UK Mobile Repair Service med Bespoke Model S Fleet

Tesla har introdusert en mobil reparasjonstjeneste til Storbritannia, som tar sikte på å fikse og vedlikeholde eiere biler uten at de trenger å sette foten i et servicesenter. Ved å bruke to spesialkonverterte Model S-biler-som er utstyrt med en rekke verkstedverktøy-vil Tesla-teknikere besøke kunder til forhåndsarrangerte tider og steder for å utføre reparasjoner. Den fleksible tjenesten kan kalles til eiernes hjem eller arbeidssteder.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Den mobile serviceflåten består opprinnelig av bare to skreddersydde Model S -biler, men vil vokse i løpet av de kommende månedene til 20 biler – 10 Model S -biler og 10 forbrenningsmotorer. Disse vil være tilgjengelige for å hjelpe alle britiske Tesla -eiere (nye og gamle) med tilgang til ordningen som er inkludert under Teslas standardgaranti. Arbeid som faller utenfor en kundes garanti gjøres på en kostnad per jobbbasis, i stedet for å kreve et månedlig abonnement eller årlig avgift.
• Beste elbiler å kjøpe nå
Tesla hevder at over-the-air-diagnosen den bruker på bilene sine, gjør det mulig å identifisere rundt 90 prosent av problemene før en tekniker til og med kommer til en kundes bil. Dessuten trenger eiere ikke være til stede når en tekniker kommer, da de eksternt kan låse opp biler for å gi tilgang til, og hjelper til med å minimere ulemper. Imidlertid burde kunden være til stede, hver reparasjonsbil er utstyrt med en miniatyrkaffeenhet for å holde dem oppdatert mens arbeidet utføres.
I fremtiden vil Tesla Chauffeurs kunne planlegge service- og reparasjonsavtaler gjennom bilens infotainment -system, og det er til og med planer om å la bilistene registrere uvanlige lyder bilen deres lager og sende dem til en tekniker for å hjelpe med å effektivisere feilfunn.
Liker du lyden av Tesla’a Mobile Service? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *