Volkswagen ‘New Auto’ Technique spår nær 100 prosent EV -salg innen 2040

Volkswagen Group har kunngjort en ny selskapsplan kalt New Auto, som vil se firmaet til 2030.
Planen fokuserer først og fremst på hvordan gruppen vil balansere blandingen mellom batterielektriske biler og forbrenningsdrevne biler i løpet av det neste tiåret. VW -gruppen sier at markedet for forbrenningsmotorer vil krympe med mye mer enn 20 prosent i løpet av det neste tiåret, med EV -er som forventes å overta ICE som den ledende teknologien når de når prisparitet.

Volkswagen legger ut nye planer for elektrifisert fremtid

Volkswagen Group sier at elbiler vil utgjøre rundt 50 prosent av salget innen 2030, og vil metode 100 prosent innen 2040.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Volkswagen vil starte med å utvide og forenkle elbilproduksjonen gjennom en mye mer enkel plattformstrategi, som forventes å øke salgsavkastningen med rundt en prosent – en stor avtale i et selskap som er så stort som Volkswagen Group ..
Volkswagen Groups maskinvare- og programvareutvikling for EV -tiden vil hvile på sin nye skalerbare systemplattform (SSP). Det vil bli lansert i 2026, og blir etterfølgeren til Volkswagens forbrenningsmotoriserte MQB-, MSB- og MLB-plattformer på kort sikt.
Etter hvert vil understøttene også erstatte den elektriske MEB- og PPE-plattformene, og flytte alle Volkswagen Groups EVs på en arkitektur. Firmaet regner med å produsere mye mer enn 40 millioner biler på SSP i løpet av levetiden, og i likhet med MEB -plattformen vil det være åpent å bruke for andre bilprodusenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *