Beste biler på Geneva Motor Show 2014

En ting The Geneva Motor Show aldri er mangler er skinnende nye biler, men med så mye skinnende metall på skjermen, kan det bli overveldende for den ivrige bilviften.
Teamet vårt var i det tykke handlingen i år, og dunket showhall-teppene på et sko skinn-ødeleggende oppdrag for å gi deg Genève største og beste historier først. På sine reiser tok de seg tid til å ta inn de oppsiktsvekkende bilene, og etter en lang sitte ned og en rask fotmassasje har hver av dem slått seg til ro med sin ene høyt elskede bil fra årets show.
Det som følger er valget av Geneva Motor Shows Star Automobiles 2014 ifølge Automobile Express -ekspertene. Er du enig i valgene deres? Hva ville være din Genève Showstopper? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor …
• Beste konseptbiler på Geneva Motor Show 2014

Renault Twingo
Av Steve Fowler
Innovativt, søt, pålitelig og miljøvennlig: de beste ingrediensene for en blendende bybil og den nye Renault Twingo ser ut til å ha dem i overflod. Jeg mistenker at kjøpere ikke vil gi noe om den bakmotsatte utformingen, men de vil massivt glede seg over den lille svingkretsen. Men denne lille bilen er et eksempel på nøyaktig hva Renault alltid har gjort best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *