Nye biler og omsetningsavgift av lastebiler

kjøretøyavgift kan bli skrotet i tillegg til å erstatte en kjøpsskatt på forhånd, under planer utarbeidet av en statlig rådgiver.
Kjøpsavgiften vil fortsatt være basert på en bils CO2-utslipp, samt vil bety at kjøpere av superbiler samt gass-guzzlers kan se så mye som 23 000 pund lagt til noteringskostnadene for kjøretøyet.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Men til og med lite så vel som mellomstore biler og lastebiler kan se betydelige engangsbeløp lagt til prisen, ettersom en pris på £ 50 vil bli belastet for hvert gram CO2 A-biler og lastebiler oppretter over et forhåndsinnstilt punkt, som antydes å være 94g/km.
Den foreslåtte planen vil fortsatt tilby insentiver for kjøpere til å velge drivstoffeffektive biler, men da kjøretøyer med utslipp under et fastsatt punkt virkelig vil få en diskonteringsrente på oppføringsprisen, takket være statlige subsidier.
Under ordningen ville en £ 9.084 1,25-liters Ford Fiesta se at oppføringskostnaden økte til £ 10,734, mens kostnadene for en mer effektiv 1,6-liters dieseldesign ville høst fra £ 11,845 til £ 11,495.
Forslaget er utarbeidet av Tim Leunig fra Center Forum Think-Tank, som nylig er utnevnt til regjeringsrådgiver.
Leunig argumenterer for at det nye systemet vil være mer effektivt til å overtale produsentene til å etablere effektive biler og lastebiler enn ved -systemet. Han erklærer på samme måte at planen ville gi nøyaktig samme inntekt for statskassen som det nåværende regimet, ettersom regjeringen ville være i stand til å endre omsetningsavgiften etter hvert som effektiviteten til nye biler og lastebiler forbedres.
Hva tror du på forslagene? Ville du ha det mye bedre under den nye ordningen, eller ville det hindre deg i å kjøpe en ny bil? Fortell oss dine synspunkter i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *