Volkwagen introduserer United Trim Editions for sine Polo, T-Cross samt T-ROC Designs

Volkswagen har utsatt et nytt trimnivå for Polo, T-Cross, samt T-ROC-designområder. Den nye trim kalt United, og tilbyr unike visuelle oppgraderinger samt flere enheter til en mer konkurransedyktig kostnad enn eksisterende versjoner.
Crossover T-Cross så vel som T-ROC United er basert på de eksisterende SE-versjonene av disse bilene, mens poloen United stemmer mest nøye med den fortsatt tilgjengelige kampversjonen av Supermini.

Ny 316bhp Volkswagen Golf R til salgs fra £ 39.270

Alle versjoner sitter på nye legeringshjul og måler 15 tommer (Polo), 16 tommer (T-kryss) eller 17 tommer (T-ROC), samt fungerer subtile ‘United’ merking på B-pillaren. På innsiden er setene trimmet i et blått/grått møbeltrekk, mens triminnsatsene så vel som pedaler får en renset aluminiumsfinish. Alle versjoner får skinnstatshjul samt smarttelefonspeiling omtalt som vanlig på SE så vel som kampmodeller.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Tillegg over all polo, T-kryss og T-ROC-husholdninger inkluderer stemmestyring for infotainmentsystemet, oppvarmede forseter samt vindskjermvaskedol, pluss et varsellamp for å betegne når skivevæsken er lav.
Poloen får et navigasjonssystem installert i den åtte-tommers berøringsskjermen, automatiske frontlykter, regnfølende vindusviskere samt et dimmende bakspeil. T-ROC legger til puddelys med United-merkevarebygging, så vel som T-Cross legger til bilparkeringssensorer rundt. De to crossoverene får på samme måte personvernglass bak.
6

De forente designene er bare bensin over alle tre bilene. Poloen har en 1,0-liters turboladet motor i enten 79bhp- eller 94bhp-utganger. Begge tilbys med en fem-trinns håndbokgir, mens den kraftigere versjonen på samme måte kan utstyres med en syv-trinns dobbel koblingsautomat. 94bhp-bensinen dukker også opp i T-Cross (men tilbudt med en håndbok), mens over den sitter en 113bhp-versjon av nøyaktig samme system med et alternativ med sekstrinns håndbok eller syv-trinns auto.
T-ROC United sparker i gang med en håndbokversjon av den 113 hk, 1,0-liters bensin-tresylindrede enheten, men også inkluderer en 148 hk 1,5-liters turboladet firesylindret, nok en gang som en håndbok eller en bil.
Prisene for Polo, T-Cross samt T-Roc United begynner på henholdsvis £ 17.350, £ 20.410, samt £ 23.550. Polo United er bare £ 320 mer enn kampen til tross for tilleggssettet, samt Volkswagen uttaler at i spesifikke trim og motorkombinasjoner tilbyr United Designs ytterligere £ 1.760 av settet til det tilsvarende utlegget.

Sjekk ut de aller beste nye bilene og lastebilene i år her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *