New Ford Mustang Mach-E 1400 Prototype Racer avslørt

Dette er den nye Ford Mustang Mach-E 1400-prototypen. Det er en sterkt modifisert, bare sporingsversjon av Fords nye allelektriske SUV, utviklet i samarbeid med American Tuning Expert RTR.
Mach-E 1400-prototypen deler sin kropp i hvitt med den produksjonsklare SUV-en, men det er der likhetene slutter. Hvert stykke av den grunnleggende bilens løpeutstyr samt chassisinnovasjon har blitt oppgradert for å passe til behovene til krets samt drift racing.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Enestående all-elektrisk Ford Mustang Cobra Jet 1400 Dragster avduket
Oppgraderinger inkluderer justerbar fjæring, større Brembo -bremser, en forbedret elektronisk bremseservo samt en ny hydraulisk håndbrems som spesielt utvikles for å gjøre SUVen enklere å drive. Fords uutfalte styringssystem er også justerbart, så vel som har tydelige konfigurasjoner for enten spor eller drivkjøring, med det sistnevnte valget som gir en høyere styringsvinkel for å gjøre det mulig for sjåføren til mye bedre styring.
Mustang Mach-E 1400s drivlinje har syv elektriske motorer, som er fire mye mer enn veggående SUV-er. Det er tre motorer for forakselen så vel som fire bak, som er stablet på hver av bilens differensialer, samt skaper en maksimal integrert utgang på 1.400 hk.
15

Motorene er også fullstendig konfigurerbare, og gir sjåføren et alternativ for enten foran-, bak- eller firehjulsdrift. De blir matet av et spesielt etablert 56,8 kWh nikkel-mangan-koboltbatteri samt støttet av et tungt ansvarskjølesystem, som Ford-stater vil redusere mengden av nedkjølingstid mellom løpene.
Ford har på samme måte montert prototype -racer med et aggressivt kroppssett, som har faklet hjulbuer, bredere sideskjørt, en dyp frontplitter, en stor bakdiffusor samt en enorm bakvinge. Firmaet uttaler at disse tilleggene tilbyr praktiske aerodynamiske fordeler, med en erklært 1 000 kg nedstyrke ved 160 mph.
Mustang Mach-E 1400 fungerer også som en testbed for Fords kommende teknologi. For eksempel er SUVs panseret laget av en lett organisk komposittfiber, som firmaet har det potensielle til å fungere som et alternativ til konvensjonelle karbonfiberkompositter.
Ford bestilte jobben for å fremme Mustang Mach-Es ytelsesevne i tillegg til å bli med i firmaets voksende variasjon av prototype elektriske kjøretøyer, for eksempel Mustang Cobra Jet 1400 Dragster samt den kommende alt-elektriske F-150 pick-up-lastebilen.

Den amerikanske virksomheten kaster sin fulle vekt bak elektrifisering, og investerer mye mer enn 11,5 milliarder dollar på innovasjonen på tvers av sine verdensomspennende markeder. Den forbrukervendte Mustang Mach-E tilbys å kjøpe nå, med aller første europeiske leveranser forventet i begynnelsen av 2021.
Hva lager du av den nye Ford Mustang Mach-E 1400-prototypen? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *