Hyundai og Cisco team-up for å lage ‘Ultimate Connected Car’

Hyundai samarbeider med den gigantiske Cisco, da den byr på å produsere det den sier vil være den ytterste tilkoblede bilen. Det koreanske merket bekreftet nyheten på Consumer Electronics Show i Las Vegas.
Trinnet er opprettet for å gi større komfort og komfort for fremtidige kjøpere og vil fokusere på fire avgjørende områder-fullt autonom kjøring (som forhåndsvisning av den selvkjørende Ioniq (lenke), optimalisert ruteveiledning, intelligent fjerntjeneste og et mobilitetsnav som den hevdes vil koble Hyundai -biler til kjøpernes hjem og arbeidsplasser.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• De fleste nåværende nyheter fra CES 2017
De to selskapene vil samarbeide for å bygge en plattform for tilkoblede biler som gjør dem i stand til å kommunisere med veiinfrastruktur, andre kjøretøyer, Internet of Things -enheter og skyen.
“Når du tenker på hvor mye tid vi bruker i bilene våre, er det spennende å vurdere hva som kan skje når bilen din virkelig blir intelligent,” sa James Peters, VP, Automotive og Connected Car Service Unit, Cisco.
“Ved å kombinere Hyundais ledelse innen bilteknologi med Ciscos styrke i nettverk og sikkerhet, akselererer vi tempoet for avansement på dette spennende rommet.”
Les mye mer om førerløs bilteknologi her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *