New Lotus Eletre SUV Breaks Cover i denne ukens Automobile Reveal

I denne ukens problem med bil avslører vi at vi har lavt ned på den helt nye så allelektriske Lotus Eletre SUV.
Vi har også hele historien om den nåværende 11. generasjons Honda Civic, som skal gå til hybrid når den dukker opp i Storbritannia senere i år.
I tillegg har vi et spesielt bilde av det elegante spedbarnet Skoda Enyaq, samt utsetter en forbedring på 450 millioner pund for Storbritannias offentlige ladetettverk.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I stasjonsseksjonen traff vi veien i den nye Volkswagen Golf R-eiendommen, prøv ut plug-in hybrid-versjonen av den oppdaterte Vauxhall Grandland, samt komme deg bak rattet til Alfa Romeo Giulia Estrema.
Hvis det ikke var tilstrekkelig, har vi en ny VS-brukt test da Dacia-joggeren går head-to-head med en forhånds elsket Kia Sorento.
Hvordan få Automobile Express
Denne ukens problem med bilavsløring er i salg nå, så vel som det er en hel rekke metoder for å få tak i det!
Måter å sjekke ut Automobile Express

Abonnere
Den fineste verdien som tilbys våre besøkende er et Automobile Express -abonnement. Du kan prøve de første 6 problemene dine for bare £ 1, pluss at alle nye abonnenter vil få en gratis velkomstgave når de blir med.
Vi gir gratis, direkte til en adresse på valget ditt, slik at du kan være sikker på at du aldri vil gå glipp av et problem. Hvis du ønsker å fortsette medlemskapet ditt etter at rettssaken din er avsluttet, sparer du enorme 47%på butikkprisen, og betaler bare £ 24,99 hver tredje måned.
Våre pengene tilbake forsikring indikerer at du må kreve å avbryte på noen form for punkt.
Klikk her for å gå til safe på internettbutikken, samt registrere deg for Automobile Express …
Digitale utgaver
Hvis du liker å sjekke ut Automobile Reveal på skrivebordet, nettbrettet eller telefonen din, kan du få den digitale utgaven med vår Internett -partner Zinio. Enkeltproblemer tilbys fra £ 2,99 eller et medlemskap i et helt år er bare £ 90,99.
Klikk her for å laste ned Automobile Reveal Digital Edition fra Zinio …
Enkeltutgaver
Hvis du ikke vil få dine neste 6 biler avslører problemer for £ 1 ved å abonnere (RRP £ 22), kan du fremdeles få enkeltproblemer i butikker eller online. Denne ukens problem med bilavsløring er nå til salgs for bare £ 3,60. Du kan oppdage butikker i nærheten som lager av magasinet ved å klikke her.

Hvis du ikke kan komme deg til butikkene eller ikke er i stand til å oppdage det et sted praktisk, kan du få private utskriftsproblemer med Automobile Express for å bli gitt direkte til døren din.
Klikk her for å få enkeltproblemer med Automobile Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *