VW Beetle GSR på salg

Den begrensede utgaven VW Beetle GSR er nå tilgjengelig for bestilling i Storbritannia. Bare 3.500 eksempler på Beetle vil bli tilbudt over hele verden, med leveranser av de 100 bilene som kommer til Storbritannia fra september.
Den originale Beetle GSR – forkortelse for Gelb Schwarzer Renner, eller Yellow Black Racer på tysk – ble solgt for 40 år siden. Den første GSR hadde også begrenset til 3500 enheter, og inneholdt en Matt Black Bonnet, Bootlid og Stumpers, og svarte sidestriper over døren.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Førti år senere har VW tolket GSR på nytt med sin siste Beetle, som først debuterte på Chicago Motor Show tidligere i år.
Den nye bilen har også malt gult og svart, tilfører ekstra GSR-bokstaver, R-Line støtfangere og Black Door Mirror Caps, selv om, i motsetning til originalen, kan den nye GSR også bestilles i grått og svart.
Den nye bilen får 19-tommers legeringer i stedet for originalens 15-tommers hjul, mens den nye bilen drar nytte av svarte r-line racing seter, med kontrasterende gult søm, et skinnpakket ratt og en nummerert plakett.
Den nye Beetle GSR er bare tilgjengelig med den topp-spec 207bhp 2.0-liters turbo-bensinmotoren, som lar bilen fullføre referanseindeksen 0-62 mph sprint på 7,3 sekunder og treffe en toppfart på 142 mph.
VW hevder at Beetle GSR vil returnere drivstofføkonomien på 38,7 mpg og avgi 169 g/km CO2.
Den nye Beetle GSR kan bestilles med enten en sekstrinns manuell eller DSG-girkasse. Den manuelle Beetle GSR koster £ 24 900, mens DSG -versjonen koster £ 1500 mer.
VW har lagt til at den ikke-GSR 2,0-liters turbo-billen vil dra nytte av samme 207bhp-versjon av motoren-opp fra 197bhp nå-for biler bestilt etter 1. mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *