Facelifted Fiat Tipo Hatchback på salg nå priset fra £ 17.690

Fiat har overholdt det nylig ansiktsløftede Panda City-kjøretøyet med en oppdatert versjon av sin budsjettbevisste husholdningshatchback-Tipo. Fiat har nå bekreftet priser, det vil bli tilbudt å kjøpe i slutten av november i år, samt på britiske veier tidlig i 2021.
Den reviderte designen inkluderer oppdatert styling samt forbedret innovasjon-men den viktigste nyheten er ankomsten av en tøff ny Fiat Tipo Cross-variant, som sitter på toppen av Hatchbacks line-up, Sporting Tall-Riding Suspension samt SUV -inspirert kroppsklæring.

Beste lukebacks å kjøpe 2022

Prisene for den modifiserte Tipo begynner på £ 17.690-som kjøperne får 16-tommers stålhjul, LED-kjørelys, bakre parkeringssensorer, elektrisk justerbare dørspeil, så vel som en aktiv grille lukker, som umiddelbart lukker bilens frontend For å hjelpe motoren med å varme opp mye raskere under kalde forhold.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Kjøpere får også en rekke sjåførstøttesystemer, for eksempel en døsighetsmonitor, anerkjennelse av netttrafikkindikasjon, intelligent hastighetshjelp samt autonome nødbremsesystem. Som mange moderne biler, er det på samme måte lane-holderhjelp samt Cruise Managing-sammen med en helt ny syv-tommers digital sjåførinfo-skjerm i instrumentpanelet.
17

Midt rekkevidde Tipo-livet starter fra £ 19.680, samt legger til 17-tommers legeringshjul, LED-lyskastere, tåkelamper foran, personvernglass bak, samt en demisterfunksjon for dørspeilene. På innsiden er det et skinnmultifunksjonsratt, et auto-dimming bakspeil samt et syv-tommers infotainment-system som gir støtte for Apple CarPlay samt Android Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *