Bank Holiday Traffic som forventes å gå tilbake til før-covid-nivåer

Bank Holiday Traffic-nivåer forventes å komme tilbake til sitt gjennomsnitt før kovid i helgen, med rundt 13,3 millioner biler som brukes til ferieturer.
Av 14 778 bilister som ble kartlagt av AA, sa 42 prosent at de hadde en biltur planlagt for August Bank -ferien, opp fra 37 prosent denne gangen i fjor. Når man tar hensyn til de som bruker veiene for ikke-ferier, vil August Bank Holiday se totalt 18,4 millioner biler ved å bruke Storbritannias veier over tre dager.

Trafikkork koster Storbritannia £ 6,9 milliarder i fjor

I 2019 gjennomførte imidlertid 23 prosent av bilistene August Bank Holiday Se på 50 mil eller mer. Bare ni prosent gjennomførte lignende reiser i fjor, og i år har tallet bare steget til 13 prosent, med flertallet som foretrakk å holde seg nærmere hjemme.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

”Det vil sannsynligvis være store forsinkelser på veiene der ferietrafikk blandes med sportslige eller shoppingdag -trippere. Bilistene oppfordres til å sjekke bilene sine før de drar ut, ”advarer en president Edmund King.
“Covids forstyrrelse i folks liv er fremdeles åpenbart i de 10 prosent færre langdistanse-trippere i august,” sier han. “Drop i lengre turer kan skyldes vanskeligheten med å bestille overnatting hjemmefra på grunn av at mange flere familier tar ferien i Storbritannia.
“Reiser har ennå ikke kommet tilbake til pre-lockdown-mønstre. Regjeringsstatistikk viser at bilreiser med tanke på at lettelse av begrensninger har gått ned mot 95 prosent av før-pandemienivået, men det er med offentlig transportbruk fremdeles ned på hva det var før Covid. September og forventet avkastning av mange flere til kontorer vil være en enorm retningslinje for hvor mye koronavirus har endret måten vi lever, jobber og reiser. ”
I mellomtiden, selv om det er fornuftig å dobbeltsjekke bilens kjølevæskenivå før du risikerer et trafikkork i varmt vær, påpeker AA at noen av de vanligste grunnene til at patruljene blir kalt ut om sommeren er for batteriproblemer, dekkfeil og Nøkler låst i biler.
Hvis du trenger en bil for å administrere trafikken, kan du sjekke ut de 10 beste pendlerbilene her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *