Ny LED -veioverflate kan bidra til å minimere uhell i fremtiden

En revolusjonerende ny LED -vei som er i stand til å oppdage fotgjengere i tillegg til å varsle veier om farer har blitt utsatt i London. Verdens aller første responsive vei, etablert av Metropolitan Style Technologists paraply for forsikringsselskapet Direct Line, bruker høye meningskameraer, samt LED -innovasjon innebygd i veibanen, så vel som det kan kutte antallet uhell i fremtiden.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Usman Haque, grunnlegger av paraply samt en designer av handel forklarte konseptet. “Vi har produsert en vei som er i stand til å oppdage i tillegg til å svare på fotgjengere. To kameraer som er i stand til å registrere mange forskjellige variabler, viser 22 meter kryssing, så vel som når de oppdager fotgjengere eller andre veiindivider, vil mate informasjonen til datasystemet på mindre enn hundre sekund. ”
• Kan plastveier fikse Othole -krisen?
Dataprogrammet som er opprettet av paraply bruker produsent som oppdager for å hjelpe til med å forutse fotgjengerbevegelser samt produserer kryssinger for dem. Veioverflaten er laget av høye påvirkninger som Haque-stater kan være innebygd i asfalt i fremtiden, samt i stand til å motstå tung trafikk.
9
Om vår adsclose denne annonsen

Inne i plasten er over 660 LED -lys som kan programmeres til modifiseringsfarge samt produsere mønstre, for eksempel en fotgjengerkryssing eller advarsler for veisyklister samt biler. Haque klarte ikke å avsløre bekostning av 22-meter vei, men uttalte at det hadde tatt laget ni måneder å konstruere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *