New Skoda Superb Takes Shape

Vi har alltid vært enorme fans av Skoda Superb, men det har aldri vært den mest trendy modellen på veien.
Når den helt nye tredje generasjons bil kommer i midten av 2015, burde den imidlertid være mye enklere på øyet-som vårt eksklusive bilde avslører.
• Skoda Superb Review
Skodas designere antas å ha gått ned en mye mer ‘skulpturell’ rute, med sterke utbuler og bretter i panseret, en mye sterkere skulderlinje langs profilens lengde og en litt lavere og større holdning.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Bildet vårt viser salongmodellen, som forventes å grøfte den tunge og dyre dobbeltåpningsstøtten. En eiendomsversjon vil også bli tilbudt.
Basert på den samme MQB -plattformen som den nye VW Passat, men med en litt lengre akselavstand, vil den nye Superb inneholde enda mye mer interiørplass enn den utgående modellen.
På toppen av området vil den tørste 3,6-liters V6 bli drept av, selv om firehjulsdrift fremdeles vil bli gitt som et alternativ på den høyere drevne firesylindrede bensin- og dieselmotorene.
Skoda sier at ingen hybridmodeller er i produktplanen, for foreløpig i det minste.
Skodas fremtidige line-up avslørte
Med planer om å selge 1,5 millioner biler i året innen 2018, har Skoda en rekke nye modeller på vei.
Den første nye modellen som blir utgitt vil være den neste Skoda Fabia, som kommer i slutten av 2014. Den nye Fabia er planlagt til å være den mest særegne moderne Skoda ennå, med en bred frontgitter, vinkellys og LED-lamper-men der vant Ikke være en sporty VRS -versjon.
Den elegante Skoda Octavia Coupe kommer ved siden av, forfaller i begynnelsen av 2015. Octavias konservative styling vil bli tolket på nytt til noe mye skarpere for denne nye kupéen.
I midten av 2015 burde vi se den nye Skoda Superb (over), etterfulgt av en ny SUV-bybil. Tidlig i 2016 forventes en større SUV kalt snømannen, og til slutt i slutten av 2016 kan vi forvente å se den helt nye Skoda Yeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *