Bentley Hybrid-konsept avslørt i Beijing

Bentley har bekreftet at den kommende SUVen vil være den første modellen som mottok en plug-in hybrid drivlinje, fra 2017, før teknologien rulles ut over serien. Og for å forhåndsvise teknologien vil Bentley Hybrid -konseptet – basert på Mulsanne Saloon – bli avslørt på Beijing Motor Show senere denne måneden.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Selv om det ikke er noen spesifikk kraft-, ytelses- eller effektivitetstall for det nye konseptet, har Bentley droppet en serie hint. Bildene som er gitt viser tydelig Mulsannes vanlige 505bhp 6,75-liters V8-motor under panseret-dette styrkes av et uspesifisert antall elektriske motorer, selv om Bentley hevder plug-in hybrid-systemet vil tilby og øke strømmen på 25 prosent og en en Drop i CO2 -utslipp på 70 prosent.
Ved å multiplisere Mulsannes eksisterende tall, gir det en effekt på 631 hk med CO2 -utslipp på bare 118 g/km. Den vil også være i stand til å kjøre minst 50 km på elektrisk kraft alene før motoren sparker inn – noe som tillater nullutslipp som kjører rundt i byen og stormerende ytelse når veien åpnes.
For å markere hybridkonseptet visuelt fra standard Mulsanne har det kobberelementer for å fremheve bilens “elektriske årer.” På utsiden er det hodelyktdetaljer, bremsekalipere og merker som alle er ferdige i kobber, mens interiøret har koblede innlegg i finér, instrumentpanel og kobberfarget tverrsøm på setene.
Bentleys styreleder, dr. Wolfgang Schreiber, sa: “Det er ingen tvil om at plug-in hybrid-teknologi er tro mot Bentleys verdier av enestående luksus og uanstrengt ytelse. Ved å kombinere våre anerkjente motorer med elektrisk kraftforsterker og forbedrer begge prinsippene, og derfor vil vi gradvis introdusere denne drivlinjen på tvers av modellområdet vårt. Mot slutten av tiåret vil minst 90% av produksjonen vår være tilgjengelig som en plug-in hybrid. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *