2022 Range Rover Sport fanget Testing

Land Rover er klar for å lansere sin nye tredje generasjons Range Rover Sport på slutten av 2022, og disse ferske spionbildene har gitt oss vårt beste utseende ennå på den nye Premium SUV .
Den nye Range Rover Sport vil følge i dekksporene til den femte generasjons Range Rover avslørt i 2021, og vi kan se at den vil overføre rikelig med designspråk fra det større søsken med det tradisjonelle Range Rover-signalene veldig mye som bevis. Den evolusjonære designtilnærmingen er ikke overraskende gitt at Range Rover Sport er en av merkets mest solgte biler, med den forrige versjonen som outselerer Range Rover i full størrelse nesten 2: 1.

Topp 10 beste luksusbiler å kjøpe 2022

Det fremre øvre gitteret og LED -frontlysarrangementet på sporten vil være tynnere enn Range Rover’s og mer som velaren. Det nedre gitteret er i mellomtiden mer kantete og aggressiv enn Range Rovers minimale design.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Baklysene på den nye Range Rover var en stor endring over den forrige modellen, og ble integrert i et svart panel som blir ugjennomsiktig når lysene ikke er på. Selv om det er uklart fra disse spionbildene, kunne vi se det samme på den nye Range Rover Sport, om enn i en omsluttende oppsett. De rektangulære tvillingene er også et fremtredende trekk og betegner den ekstra sportslige hensikten med denne bilen sammenlignet med Range Rover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *