Oppfordring til handling på Storbritannias epidemi av veiskilt

Storbritannias gater er for tiden strødd med 4,5 millioner veiskilt – et tall som har mye mer enn doblet seg de siste 20 årene.
Antall fartsgrenseskilt har for eksempel steget fra 224.885 i 1993 til 441.400 i fjor. Speed ​​Bump -skilt gikk opp fra 4.675 til hele 98.351. Andre bemerkelsesverdige tall inkluderte Clearway, eller ingen stopp, tegn, steg fra 3.444 til 113.530, og prioriterte begrensninger, som inkluderer vike -tegn, og går opp fra 1.572 til 23.135.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Tallene ble avslørt av Department for Carry (DFT) etter at den startet en konsultasjon om bistand for lokale råd om hvordan man kan utrydde gatetrot og bli kvitt unødvendige veiskilt.
Rådene ble bedt om å aks 9000 unødvendige tegn
I januar 2013 ba statssekretær for transport, Patrick McLoughlin, lokale råd om å gjøre unna rundt 9000 unødvendige veiskilt som ødela det britiske landskapet.
Og i september i fjor kunngjorde Roads -minister Norman Baker at annet enn fartsgrenseskilt, bare ett tegn burde plasseres ved starten av en begrensning.
DFT ga også hjelp til hvordan man fjerner gamle, forvirrende og skjemmende tegn så kostnadseffektivt som mulig. AA advarte imidlertid om at det ikke er en grei jobb, og at det å fjerne tegn ikke er svaret.
• Italia verste land å kjøre inn sier britiske bilister
En talsperson fortalte oss: “Flipsiden er at noen sjåner vil si at det ikke var nok tegn i områder der råd raker i bøter. Det er ikke nok tegn til å advare folk om ting som kassekryss.
“Vi må være veldig forsiktige, da du kan gjøre det vanskeligere for sjåfører å vite at de kan bli rammet med en bot eller en kostnad.”
• raseri ved uferdige veiarbeid på britiske veier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *