Limited Edition Suzuki Celerio City avslørt med Extra Kit

Suzuki har kunngjort en ny spesialutgave av Celerio City -bilen. Byutgaven går opp mot Skoda Citigo og Kia Picanto, er limt til 500 enheter og starter fra £ 7.499.
Celerio City er basert på den litt rimeligere SZ2 -modellen, som kommer som standard med en DAB -radio, seks kollisjonsputer, førerens høydejustering og sentral låsing. På toppen av det bringer byen legeringshjul, parkeringssensorer bak, svarte sidelister, svart B -søylebeskyttelse og bymedisjon merking. Det av den grunn bygger bro mellom gapet mellom SZ2 og den dyrere SZ3 -modellen.
4

Celerio City har bare ett solid farge (overlegen hvitt) valg, mens veldig svart perle, cerulean blå metallisk, mineral grå metallisk og stjerners sølvmetallisk hver kostet £ 465.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Beste bybiler til salgs
Med Suzukis reduksjonskampanje på £ 500 på plass til 30. september, starter Celerio City på £ 7.499 – £ 500 mye mer enn SZ2 -spesifikasjonen. Suzukis nåværende tilbud om personlige kontraktsinnkjøp (PCP) slutter også i slutten av september, noe som innebærer at en Celerio City kan fås for £ 85 i måneden på en 48 måneders avtale med et første innskudd på £ 2.044.
Som utseendet til den nye Suzuki Celerio City? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *