New Porsche 911 GT3 RS Thunders i Genève med 513bhp

Porsche har tordenet inn i Geneva Motor Show 2018 med sin oppdaterte 911 GT3 RS, injiserer ekstra kraft, et revidert chassis og justert aerodynamikk i sin mye sporfokus . Prisene starter fra £ 141.346.
Den utvendige stylingen har ikke endret seg så mye, med lignende justeringer til lysdesignene foran og bak på dagens 911. En redesignet støtfanger foran laget av lette polyuretanfunksjoner også, selv om utviklingen av bilens utseende har blitt informert av aerodynamisk optimalisering og tilleggsytelse, snarere enn stil.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• New Porsche 911 GT3 RS Ride Review
Ytterligere nye berøringer på Porsche 911 GT3 RS inkluderer bremsekjøling av louvres i den fremre bootlid, mens den enorme bakspoileren er lånt fra GT2 RS og sitter høyere enn før. Nye smidde legeringshjul er montert, og barberer 100 g fra hjulene som finnes på den utgående GT3 Rs. Andre steder bidrar en finjustert bakdiffusor til en å forbedre nedstyrken på åtte prosent, men en litt redusert dragkoeffisient.
25

Hovedtyngden av GT3 RSs endringer er imidlertid ikke synlig for det blotte øye. På grunn av revisjoner av luftinntak og en ny titaneksos, har Porsche presset en ekstra 20 hk og 10nm dreiemoment ut av 4,0-liters naturlig aspirert flat seks, og tatt den til 513 hk og 470nm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *