Nissan Trials -system for å la bladeiere tilby elektrisk kraft tilbake til nettet

da det nye Nissan Leaf ble offisielt avduket, ble mye laget av sin evne til å ta inn i tillegg til å mate tilbake ubrukt elektrisk kraft til det nasjonale nettet, Hjelpe balanse ut etterspørselen.
Denne prosessen, forstått som kjøretøy-til-nett, eller V2G, teknologi, var bare teoretisk mulig den gangen, men da britiske fasiliteter ikke var rettet så mye som å lette den.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• BP for å sette opp elektriske ladere på britiske forgårder
Men en ny rettssak, spisset av Nissan samt regjeringens kontor for biler med lave utslipp (OLEV), vil se 1000 ladestasjoner for kjøretøy-til-nettutvikling utviklet i kjøp for å evaluere fremtidens levedyktighet til V2G Tech. V2G -prosessen gjør det mulig for elbiler og lastebiler samt det nasjonale nettet å samhandle med hverandre, samt gir en rekke sjanser for eiere av elbiler (EV).
De kan velge å utnytte elektrisk strøm utenfor toppen for å avfeide kjøretøyene sine, for eksempel å spare penger som et resultat. Eller, hvis de ønsker, kan EV -eiere betales av energileverandører for å mate elektrisk kraft som holdes i bilenes batterier tilbake til nettet.
Dette siste valget appellerer til eiere av tilsynelatende grunner, mens energiforretning drar nytte av evnen til mye bedre å håndtere elektrisk strømforsyning i tider med topp etterspørsel. V2G gjør på samme måte elbiler og lastebiler til et nettverk av lagringsbatterier, og hjelper mye bedre å håndtere sol, vind, så vel som andre metoder for fornybar generasjon. Dette gjør at for eksempel overskuddsenergi produsert i spesielt solfylte eller vindfulle dager å oppbevares i bilbatterier for senere bruk.

Investeringen på 30 millioner pund vil bli delt mellom åtte mulighetsstudier, fem forskningsstudiejobber i tillegg til åtte V2G-studier i den virkelige verden. V2G -forsøkene drives av regjeringens utviklingsbyrå, Innovate UK, i tillegg til at 1000 V2G -stasjoner utvikles over tre år takket være £ 9,8 millioner i øremerket finansiering.
• Beste elbiler og lastebiler 2018
Informasjon produsert av laderne vil bli samlet inn av en “aggregator”, samt brukt til å “forstå de tekniske egenskapene til lading av kjøretøy-til-nett for både bilene og de elektriske strømnettverkene”.
Nissan uttalte at V2G -forsøkene kan produsere rundt £ 350 i året for bladeiere, samt tjente til å “gjenta” selskapets “oppdrag å tilby kunder helt gratis kraft for EV -ene”.
Elektriske biler og lastebiler ender opp med å bli stadig mye mer populært, men kan du på nettet med en? Gjør oss i stand til å diskutere proffene så vel som ulemper …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *