Ny BMW M5 -konkurransepakke Exposed

Dette er BMW M5 -konkurransepakken – den mest fokuserte versjonen av München’s Very Saloon. Det får forbedret ytelse så vel som fastere suspensjonskonfigurasjon for å gi Mercedes-AMG E 63 S en blodig nese.
Overskriftsstatistikken er 0-62 mph tid på 3,3 sekunder – en tiende raskere enn den vanlige M5 – i tillegg til en tid på 0-124 mph som synker fra 11,1 sekunder til 10,8 sekunder.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest Performance Cars and Trucks on Sale 2018
Den forbedrede ytelsen kommer med tillatelse fra en omarbeidet versjon av den 4,4-liters Twin Turbo V8-motoren. Kraften er opp 25 hk til 615 hk, så vel som selv om dreiemomentplatåer på nøyaktig samme 750nm, sprer den seg nå fra 1.800-5.800 rpm – 200 rpm høyere enn før. Et konkurransepakkespesifikt eksosanlegg, som ligger i en distinkt diffusor, gir et distinkt lydspor, samt forslagene er fullført i svart krom.
11

Ytterligere svarte aksenter kan oppdages på frontgitteret, sidegills, dørspeil, vindusomgivelser samt bakspoiler. Konkurransepakken er også avsatt fra den rutinemessige M5 med tillatelse av distinkte 20-tommers smidde legeringshjul.
Bak hjulene sitter en rekke suspensjonstiltak for å gjøre konkurransepakken skarpere for å kjøre enn søsken. Fjæren har økt med 10 prosent hele runden, mens turhøyden synker en enda mer 7mm. Ytterligere kammer er blitt ringt inn i forakselen, så vel som de bakre får en stivere anti -rullestang. Stivere monteringer for den fremre anti -rullestangen, motor så vel som tåkoblinger er alle erklært for å få styringen til å føles mye mer nøyaktig så vel som direkte.
De adaptive spjeldene er returnert for å matche det mye mer aggressive suspensjonsoppsettet. Sportsmodus er oppgitt å være innstillingen mange passende for Nurburgring Nordschleife, mens Sport Plus er ment for glatte Grand Prix -kretser.
Lite har endret seg inne i konkurransepakken; Endringene er begrenset til M sportsstriper på sikkerhetsbeltene samt distinkte teppematter.
Prisene er ennå ikke bekreftet, selv om konkurransepakken la til 6 700 pund til forrige generasjon M5 når den ble utstyrt. Forvent å betale i underkant av 100 000 pund når salget starter.
Les vår britiske evaluering av den siste BMW M5 her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *