‘Sonys ankomst som bil- og lastebilprodusent er kanskje den mest interessante i aldre’

Hva betyr Sony for deg? Dagene da det var konge av bakken i lyden så vel som TV -verdener er for lengst borte, men de fleste av oss på auto avslører teamet husker walkmans, TV -er så vel som til og med Sony mobiltelefoner.
Hvis du utvider samtalen ut til neste generasjon nye biler og lastebilkjøpere – så vel som jeg har tre av dem i mitt hjem – betyr Sony PlayStation så vel som bilder; Virksomheten sto bak den siste Spider-Man-filmen!

Tesla design s med prototype batteri dekker 752 miles på enkeltladning

Som setter merkevaren på et fascinerende sted når det gjelder biler. Det er klart det har null stamtavle i bilverdenen, annet enn å levere deler til biler og lastebilprodusenter, så vel som den aller første ideen biler og lastebil i 2020. Men da, Tesla …
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det fikk definitivt teamet vårt til å snakke – i tillegg til utsiktene til at Sony promoterer en bil og lastebil med PlayStation -plattformen, eller i filmene, er den typen reklame andre biler og lastebilprodusenter bruker millioner på – selv om det sjelden lønner seg.
En Sony -biler og lastebil kan dukke opp med et aspekt av Great som gjør det øyeblikkelig ønskelig, i tillegg til fokus på teknologi så vel som infotainment med ekte herkomst.
Men kan vi stole på at virksomheten skal etablere og utvikle en kompleks ny elbil? Til syvende og sist trenger det ikke – ikke med slike som Magna rundt.
Magna er en av de største bilene og lastebilvirksomheten du aldri har hørt om. Det er virksomheten som biler og lastebilvirksomhet bruker for å konstruere i tillegg til å utvikle bilene sine. Det har allerede jobbet med Sony, det jobber med Fisker, så vel som at den også jobber med Ineos Grenadier.
Og for tiden utvikler Magnas planter Jaguar I samt E-Pace, BMW 5-serien så vel som Z4 (og dens Toyota Supra-søsken) samt Mercedes G-klasse. Oppføringen av tidligere biler og lastebiler så vel som klienter er også imponerende.
Det som gjør en bil og lastebil ønskelig i disse dager, er ikke bare hvordan det ser ut, men som kjører, men hvordan merkevaren betyr, så vel som nøyaktig hvordan det markedsføres. Sony kan godt ha tapt for koreanerne i TV -verdenen, men dens ankomst på bilene og lastebilscenen kan være en av de mest interessante vi har sett i evigheter.

Sjekk ut det siste om Sonys planer for en elbil og lastebil her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *