Ny Monte Carlo -modell for å legge Fizz til Skoda Fabia Range

Skodas nye Fabia, som treffer UK -showrooms tidlig i 2015, vil få en sportsligere Monte Carlo -modell senere i 2015 med mye mer holdning enn nåværende Fabia Monte Carlo -versjoner.
Skoda har allerede sagt at en VRS Fabia er usannsynlig – dens popularitet i Storbritannia alene er ikke nok til å rettferdiggjøre utviklingskostnadene. Imidlertid har Skodas designteam ledet av Josef Kaban utviklet Monte Carlo til et alternativ som gir utseendet til en VRS, om ikke kraften.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Kaban snakket utelukkende til Car Express, og sa: “Vent til du ser Monte Carlo – vi har lagt til en større spoiler på baksiden med en diffusor under støtfangeren også. Og det er en større spoiler foran, noen forskjellige seter i og forskjellige farger også. ”
• Beste varme lukebacks å kjøpe nå
Den nye Fabia vil være i salg med en rekke kontrasterende hjul-, kropps- og takssystemfarger for kjøpere å velge mellom, ikke i motsetning til Monte Carlo -modellene som for tiden er tilgjengelige. Så Skoda har måttet være mye mer ekstrem for å skille sin mye mer sportslige versjon.
Imidlertid vil Monte Carlo Trim være tilgjengelig med alle motorer: “Vi ønsket at alle skulle kunne få Monte Carlo -utseendet,” fortalte Kaban. Han lot også gli at hans foretrukne fargekombinasjon var røde hjul, sølvkropp og et rødt tak.
Kaban avslørte også at Skoda-eiere vil kunne tilpasse innsiden av bilene sine, med trykte vinylinnpakninger for å dekke det kroppsfargede panelet over midten av dashbordet. Han fortalte at kjøpere innen grunn vil kunne ha skrevet ut noe, inkludert bilder av familien. Og de kan oppdateres når som helst og kjøpes på nettet.
Vil den nye Skoda Fabia Monte Carlo være en passende erstatning for en VRS Hot Hatch? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *