Drivere tror nye biler har for mye kostbar teknologi

hele 78 prosent av britiske bilister ikke vil ha unødvendig teknologi i sine nye biler, mens en tredjedel av bileiere bare bruker 25 prosent av funksjonene som er montert på deres kjøretøy.
Dette er overskriftskravene fra undersøkelsesresultater publisert av Renault-eide budsjettmerket DACIA. De publiserte tallene antyder også at 61 prosent av de britiske bilistene ønsker ikke å betale for denne flåten med overflødige funksjoner.

Apple CarPlay-oppdatering for å tilby Air-Con og Seat Control

Å dyppe i tillegg i undersøkelsen avslører at 76 prosent av bilistene mener biler overbelastet med teknologi kan være farlig distraherende, og 69 prosent mener teknologi i bilen ganske enkelt er for komplisert i disse dager.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

DACIA-dataene viser at unge bilister mellom 25-34 har en tendens til å bruke teknologiske funksjoner i bilen mest, men selv bruker de mindre enn halvparten av de tilgjengelige funksjonene. I gjennomsnitt sies bilistene å bruke bare 40 prosent av den tilgjengelige teknologien, så premiumfunksjoner som Wi-Fi eller selvparkering i bilen vanligvis blir helt ubrukte.
Mens Dacia har scoret store salgshits med modeller som Sandero og Duster som har relativt lavspesifikasjoner sammenlignet med dyrere rivaler, begrenset den ikke undersøkelsen til eiere av sine egne biler – resultatene kom fra et landsomfattende utvalg av 2000 bilister i et forsøk på å gjenspeile utsikten fra britiske bilister som helhet.
Hva er ditt syn på teknologien som er montert på moderne biler? Er det for mye? Hvor mange av bilens tekniske funksjoner bruker du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *