Ny begrenset utgave Nissan Micra Kiiro avslørte

Nissan Micra har blitt tildelt en ny spesialutgave Kiiro -versjon, som vil være begrenset til 250 enheter – halvparten så mange som den nylig kunngjorde Juke Kiiro.
Kiiro Edition -modellene er blitt produsert som et salgsfremmende partnerskap med den siste Batman -filmen, og mens de slutter å ha Batman -emblemer, er det noen få forskjellige innslag for å skille dem fra hverandre.

Nissan Juke Kiiro spesialutgave upakket for 2022

I likhet med Juke Kiiro, får Micra Kiiro Kiiro-grafikk på C-søylen, samt gule trimopplysninger på støtfangeren, bakfangeren og sidepanelene. Den mottar også en ekko grå kroppsfarge, personvernglass bak og sitter på glanset svart 17-tommers legeringshjul.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Basert på Acenta trimnivå, får Micra Kiiro Nissans visjonspakke som standard-som inkluderer parkeringssensorer bak, SAT-NAV og automatisk klimaanlegg. Interiøret får ikke de forskjellige berøringene av Juke Kiiro, så det er ingen kiro-spesifikke gule søm eller kiiro-merker. En syv-tommers berøringsskjerm bruker Nissanconnect infotainment-systemet-med TomTom-navigasjon med live trafikkoppdateringer, Android Car og Apple CarPlay.
Det er ingen endringer i drivlinjen med Kiiro som gir den samme 99bhp 1,0-liters turboladede tresylinderen som er tilgjengelig over MICRA-området med enten en fem-trinns manuell eller automatisk CVT-girkasse.
Dette burde returnere lignende drivstoffeffektivitetstall som Acenta, som forvalter 50,4mpg og 121g/km CO2. I mellomtiden hjelper forsikringsgrupper på mellom åtte og ni for Micra -serien også å appellere til yngre sjåfører.
Prisingen er også kunngjort for Micra Kiiro, med den manuelle versjonen som starter på £ 18,375 og den automatiske £ 19,725.
Nå sjekk ut den siste på Nissans kommende Electric Micra her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *