VW Golf R Estate identifiserte udisgruised

Volkswagen har tatt en beslutning om å legge til en ny modell til sin svulmende ‘R’ Range, og det er den mest funksjonelle R -bilen ennå. Golf Estate har fått R -behandlingen, og spionbildene våre viser at den er fullstendig uovertruffen.
Hot Estate forventes å bli lansert på Essen Motor Show i desember, og vises under testing på Nurburgring. Kilder hevder at ideen til en Golf R-eiendom har blitt kastet rundt en stund, men Volkswagen har endelig tatt en beslutning om å sette den høye ytelsesbelastningen til masseproduksjon.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Standard Golf Estate er en ganske vanlig utseende, men denne tilfører langt mye mer ved visuell aggresjon, med de dypere ‘r’ front støtfanger og sideskjørt. Quad -eksosene ser uvanlig ut på en slik boxy eiendom, men antyder den enorme ytelsen som tilbys.
6

Med R-eiendommen som bruker det samme firehjulsdrifts chassis og 2,0-liters turboladet motor som Golf R-lukebacken, er det lite sannsynlig at ytelsen vil lide for mye av 100 kg ekstra vekt som sannsynligvis vil være til stede sammenlignet med luken.
Strømmen er vurdert til 296 hk, og det er et sunt 380Nm dreiemoment, noe som betyr at den familievennlige R-modellen må ha mål på sin nærmeste rival, Ford Focus St Estate.
Forvent at akselerasjonen vil være litt nede fra 0,62 mph tid på 5,1 sekunder for luken (4,9 for DSG), men topphastigheten må fremdeles nå 155 mph begrenseren.
Prisene vil trolig legge til rundt £ 800 eller så til Pricetag på 30.000 pund av Standard Golf R Hatch, som ikke er en betydelig premie når du vurderer det ekstra praktiske forholdet som tilbys.
Tror du at du trenger en familieeie i nesten 300 hk? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor og sjekk ut de 10 beste eiendommer her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *