Renault Electricity: Europas viktigste elbilproduksjonssenter er født

Renault har omorganisert sine franske fabrikker for å legge grunnlaget for det som vil bli det største elbilproduksjonssenteret i Europa. Den første modellen født fra initiativet vil være den nye Megane E-Tech Electric, som vil rulle av produksjonslinjer senere i år.
Selskapet har omorganisert sine fasiliteter i Douai, Maubeuge og Ruitz i “Renault Electricity”, som tar sikte på å produsere 400 000 elbiler per år innen 2025, og skapt ytterligere 700 jobber i prosessen. Flyttingen har også støtte fra de franske fagforeningene.

Nytt Renault Air4 -konsept som skal avsløres 26. november

I hovedsak handler Renaults omstrukturering om effektivitet. Fabrikken i Douai vil sette sammen selskapets elektriske passasjerbiler, og bygge den kommende Megane E-Tech Electric og to mye flere modeller for B-segmentet og C-segmentet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Vi forventer at den tidligere bilen vil være Reborn Renault 5. Sistnevnte kan lett være den nye Renault 4-crossoveren, ettersom merket har bekreftet at bilen vil dele sine CMF-underbygging med den nye Megane E-Tech Electric.
Maubeuge vil administrere produksjonen av den nye kangoo for Renault, sammen med sine merket-konstruerte alternativer for Mercedes og Nissan. Den elektriske versjonen av panelbilen kommer neste år. Endelig vil Ruitz -anlegget være dedikert til å lage elektriske komponenter for å støtte de to bilproduksjonslinjene.
Renault vil bruke de lokale universitetene til å sette opp opplæringskurs for det nye personalet og utføre forsknings- og utviklingsoppgaver for sine kommende elektriske kjøretøyer. Merket vil også slå seg sammen med oppstartsbedrifter for å støtte den fremtidige utviklingen, selv om arten av disse partnerskapene ennå ikke er avslørt.
Luciano Biondo, direktør for Renault-økotrisitet, sa: “Jeg er veldig glad for å ha bidratt til å skape Renault-strøm, et symbol på Renaults kunnskap og teknologisk innovasjon, og å delta i forbedringen av den økonomiske og sosiale attraktiviteten til Hauts -de-frankrike i Europa.
“Denne avtalen, signert med alle fagforeningene, er et bevis på at engasjementet fra ansatte, konstruktiv sosial dialog og en sterk lokal tilstedeværelse er avgjørende for å sette opp en robust og attraktiv industriell modell.”
Les nå alle de siste nyhetene om Renaults nye bildelingsstjeneste, mobiliserer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *