Audi A8 e-tron på metoden med ny V6 diesel-elektrisk motor

Audi vil legge til et sekund mye kraftigere e-tron-drivlinje til designsorten sin ved å bruke den nye 3.0-liters V6-dieselen, og vises veldig først i den Audi A8 e-tron.
Den nye designen er i samsvar med den mindre A3 E-Tron Sportback, som bruker en mindre 1,4-liters motor sammenkoblet til en elektrisk motor. Den nye oppsettet vil bli brukt til å drive større design i serien, og Audis styre Ember for teknisk avansement Dr Ulrich Hackenberg bekreftet at A8 ville være den aller første bilen som får teknologien.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det var ingen detaljer om størrelsen på elektrisk motor, men Audi bekreftet at det nye systemet ville ha 368 hk og så mye som 700nm dreiemoment. Produsenten bekreftet også at den ville ha en altelektrisk variasjon på 30 mil.
Det nye systemet vil bli gitt i begynnelsen av 2015, før det går i produksjon. Den vil deretter rullet ut over andre kjøretøyer i området. Dr Hackenberg fortalte oss. “Den 3.0-liters e-tron vil bli brukt i forskjellige biler. Plugin-hybrid er en interessant kombinasjon.” Det innebærer at det sannsynligvis vil dukke opp i ting som Q7 og A6 også.
Dr Hackenberg utsatte også at A8-e-tron burde skryte av noen fremragende tall når den kommer. “Det vil gå under 100G/km -barrieren, spesielt i Europa,” forklarte han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *