BMW IX M60 Super-SUV stormer med 611bhp

BMW har økt ytelsen til sin IX Electric SUV med denne nye IX M60-modellen. Med 611bhp og et chassis finjustert av BMWs M -divisjon, vil IX M60 ta mål på Tesla Model X når den lanseres sommeren 2022.
IX M60, som sitter over IX XDrive50 som den kraftigste varianten av BMWs teknologiske flaggskip, og utvikler et uhyrlig 1100nm dreiemoment takket være et firhjulsdriftsoppsett, og vil sprint fra 0-62 mph på 3,9 sekunder. Det styrer til en begrenset toppfart på 155 mph – 31 mph raskere enn XDrive50.

Beste elektriske SUV -er å få nå

Gitt den ekstra kraften, har Range sunket til en påstått 357 miles, sammenlignet med XDrive50s offisielle 380 kilometer. BMW har ikke spesifisert størrelsen på M60s batteri, men det vil sannsynligvis bruke den samme 71 kWh -enheten som montert på andre modeller i IX -serien, klemt i bilens gulv. M-spesifikke innstillinger for bilens luftfjæringssystem må skjerpe IX M60s håndtering, og som med mindre versjoner bruker den en blanding av aluminium og karbonfiber i strukturen for å bidra til å oppveie den store EVs vekt og forbedrede smidighet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Ved siden av de mekaniske oppgraderingene får IX M60 mange designendringer for å skille den fra andre modeller. Blå M-merkede bremsekallende sitter bak 22-tommers legeringshjul, og det er titanbronsedetaljer på nyregrillene og M-merker.
10

På innsiden mottar IX M60 også mye mer utstyr som standard, for eksempel myk-lukkede dører, BMWs Laserlight-frontlykter, firmaets kjøretøyparkeringsassistent Plus-pakke og et interiørkamera. Interiøret er trimmet i Suite Natural Leather -møbeltrekk, og har også full nøkkelfri drift, oppvarmede, ventilerte og masserende seter, BMWs Heat Comfort -pakke og en Bowers & Wilkins Diamond Stereo.
BMWs Idrive 8 infotainment -system – som debuterte på IX – gjenstår, med et enkelt buet panel montert på dashbordet. Dette kombinerer et 12,3-tommers digitalt dashpanel med en 14,9-tommers sentral berøringsskjerm, som også kan betjenes av en roterende kontroller på midtkonsollen. Idrive 8-oppsettet inkluderer 5G-tilkobling, et augmented reality-navigasjonssystem og merkets digitale avgjørende pluss, som erstatter det konvensjonelle avgjørende med smarttelefonen.

IX M60 lanseres i Storbritannia i sommer, priset fra £ 111.905, en premie på 20.000 pund over IX XDrive50.
Les nå vår grundige gjennomgang av BMW IX3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *